Jospa sitä nyt koittais uudestaan tän blogin pitämistä kun aikanaan sitä yritin, mutta se jäi ja sitten katosi lopulta kokonaan.

Kaivan viime aikoina leipomani piirakoitten sun muitten ohjeet tänne "muistiin", kuvia en niistä ole muistanut ottaa, lahopää kun olen :)

Eilen meillä syötiin karjalanpaistia muusilla

          Karjalanpaisti

  • 800g karjalanpaistilihoja
  • 4 porkkanaa
  • 2 sipulia
  • 1 lihaliemikuutio
  • suolaa
  • vettä

Uunissa 125 astetta ja mahdollisimman kauan. Mulla tais olla varmaan 4 tuntia, ja kyllä oli pehmeet lihat.

           Perunamuusi

  • 1 kg perunoita
  • suolaa
  • 2 prk 7% ruokakermaa/kasvirasvasekoitetta
  • voinokare 

Kuori ja paloittele perunat mahd. pieniksi. Keitä pehmeiksi (n.20min). Kaada vesi poista, laita suolaa maun mukaan. Riko perunat vatkaimella painelemalla, lisää kerma ja sekoita muusiksi. Tarkista maku ja lisää voinokare.